top of page
Wat?

WAT?

1 PODIUMVLOER
2 PRESENTATOREN
50
DEELNEMERS
ONVERWACHTE 
DILEMMA's

SCHERPE DUO-VRAGEN
VERRASSENDE
VERHALEN

- de ingrediënten -

Liefde
(Bij)geloof
Relaties
Werk
3 SPELRONDES
12 VRAGEN
4 TEAMS
90
MINUTEN
4 KWADRANTEN
DOORLOPENDE
ACTIE
75
KILOCALORIEËN

- het draaiboek -

NEEN JE KAN NIET BLIJVEN ZITTEN,
JA JE KRIJGT DE HOOFDROL,
YEP 
ER WORDT VÉÉL GELACHEN,
SOMS OOK GEZWEGEN,
JE LEERT PUZZELSTUKJES
VAN ANDEREN 
KENNEN

- het idee -

CONCEPT

Dit interactief event verkleint de afstand tussen collega’s.

Je leert < Marianne > of <Fred>  tijdens het spektakel beter kennen dan op een gans jaar op kantoor. 

Onze Masters of Statistics zoeken naar de 'common ground' onder de voeten. Herkenning én erkenning, empathie, leuke weetjes en mooie verhalen over elkaar, zorgen voor een onvergetelijke 'bonding' op het werk.

Onderwerpen als (bij)geloof, de liefde, relaties, werk etc passeren de revue in slim verpakte stellingen. 'Wie gelooft er dat de aarde plat is?'

Zodra je een voet zet in de theaterzaal ligt je lot in handen van de presentatoren. Geniet intens van de close range met hen samen op het podium. Wat er ook gebeurt, je blijft niet op je stoel zitten. Er is ook geen tribune overigens :-)

Het resultaat?

Bijzondere momenten, verbazingwekkend ogenblikken, verrijkende zelfinzichten en véél herkenning bij anderen van ideeën en ervaringen. Connectie tussen mensen dus. Méér positieve vibes dan bij een doorsnee teambuilding dus.  

CREDITS

spel Sofie Engelen, Stijn Vranken, Soe Nsuki, Johan Petit, Charissa Parassiadis (aka Slongs), Don Vitalski & Vanessa Broes concept & regie Filip Staes fotografie & camera Jess De Gruyter Ontstaan tijdens een co-creatie van De Connectie & De Studio & Linc vzw info duur 90' - 50 personen/sessie max.

bottom of page